RUD original blue new

Contactgegevens

RUD C&D Benelux B.V.

Symon Spiersweg 13C
1506 RZ Zaandam
+31 85 273 80 19
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

uitgebreide gegevens ยป

RUD website (internationaal)

RUD Benelux is onderdeel van het Duitse RUD. Gedetailleerde informatie over andere product- groepen kunt u vinden op de website van RUD.

RUD logo's

RUD C&D Benelux is onderdeel van het dynamisch familiebedrijf RUD. Het werkterrein is groot met vestigingen over de gehele wereld. De hoofdvestiging is gevestigd in Aalen (Duitsland).

RUD heeft jarenlange ervaring in de productie van hoogwaardige rondstaalkettingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. RUD heeft een leidende rol in de ontwikkeling van steeds betere en slimmere innovaties binnen het vakgebied. De kettingen en kettingcomponenten voldoen ruimschoots aan de wettelijk normen. RUD fabrieken zijn in hoge mate geautomatiseerd waardoor een zeer hoge en constante kwaliteit gewaarborgd wordt.

RUD is bekend als een zeer betrouwbaar merk en streeft naar de grootst mogelijke klantentevredenheid. We hechten grote waarde aan een goede samenwerking met onze klanten en leveranciers. Vanuit RUD C&D Benelux zijn we snel ter plaatse, kennen de markt en kunnen u passende oplossingen bieden.

Bekijk hier meer informatie over de RUD